Direktorica festivala Balkantage (“Dani Balkana”) Sadija Klepo član je žirija filmskog festivala “Art Without Limit” (“Umjetnost bez ograničenja”) u Prištini

Sadija Klepo / Bosnia & Hercegovina/ GjermaniDrejtoreshë e Festivalit “Balkantage” në Munich Germany Anëtare e jurisë në “Art Without Limit International Film Festival” Sadija Klepo studioi gazetari dhe shkenca politike në Sarajevë / Bosnjë dhe Hercegovinë. Në vitin 1992 ajo erdhi në Gjermani si refugjate me tre fëmijë të vegjël dhe tre muaj më vonë themeloi shoqatën “Hilfe von Mensch …

Direktorica festivala Balkantage (“Dani Balkana”) Sadija Klepo član je žirija filmskog festivala “Art Without Limit” (“Umjetnost bez ograničenja”) u Prištini