Februar 2021

sat27Feb12:00Balkanski Bazar12:00 Willi-Graf-Gymnasium, Borschtallee 26, 80804 München

Info

Balkanski bazar je već dugi niz godina mjesto susreta, kako različitih generacija, tako i nacija. Za nas, kao i za naše goste je jako važno da se bazar, kao vrhunac Dana Balkana redovno održava.
Prije podne će se održati dječiji program sa pjevanjem, plesom i igranjem. Nakon toga možete uživati u neodoljivim ćevapčićima.

Poslije podne počinje bazar. Naziv „balkanski bazar“ predstavlja manifestaciju, gdje se predstavljaju i prodaju tradicionalni proizvodi s područja Balkana. Ko voli makedonski ajvar, bosanske hurmašice, ili srbijansku šljivovicu, ovdje je na tačnom mjestu. Uživajte u raznovrsnoj ponudi i pronađite sve što vam srce poželi. Na našem bazaru ima za svakoga ponešto, od umjetnosti, knjiga i ručnog rada, pa sve do ukusnog balkanskog kulinarstva.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti kod gospođe Slipičević do kraja januara 2021. godine. Molimo da pošaljete prijavu sa kratkim opisom i slikama proizvoda, koje želite prodavati, na sljedeću adresu: denija.avdic@hvmzm.de

Organizator

Hilfe von Mensch zu Mensch e.V.Mi se zalažemo za principe respekta, tolerancije i otvorenog dijaloga u savremenom globalnom svijetu. Saradnici i članovi našeg udruženja svakodnevnim radom svih proteklih 28 godina doprinosili su i dalje se trude da društvo u kome živimo bude humanije i otvorenije.info@hvmzm.de Landsberger Straße 402, 81241 München

Scroll to Top